Min handlekurv

Lukk

FRAKT 59,- FRI FRAKT PÅ KJØP OVER 999,-

Årets kuleste julegave?

Postet 12 November 2015

Mutlisporthjelmen fra EGG Helmet blir årets kuleste julegave her i huset!

Dette er en superkul barnehjelm som passer til alle aktiviteter. Hjelmen er CE godkjent for asfalt, vann og skisport. EGG Helmet ønsket å lage en hjelm som barna ønsker å ha på, det har de absolutt klart! Denne hjelmen kommer alle barn til å elske, og det er fare for at de ikke vil ta den av seg.

Hjelmen "bygger" du opp etter eget ønske, bruk den som den er eller trekk skins over, klikk enkelt på forkjellige add ons etter humør eller aktivitet. I dette halvåret brukes hjelmen mest til skøyter og ski/snowboard, men hjelmen passer like fint på våren og sommeren da den har ventilerende hull i front. Du slipper å ha flere hjelmer liggende, med denne trenger du bare en hjelm, året rundt!

Hjelmen skiller seg ut fra den vanlige sykkelhjelmen, da den har ekstra beskyttelse rundt ører og kinn. Undersøkelser viser at vi i ren refleks vrir hodet til siden - noe som gjør at denne hjelmen gir ekstra beskyttelse rundt ører og nakke om uhellet skulle være ute.

Du kan kjøpe hjelmen som en råhjelm, og legge til skins og add ons etter ønske.
Vi kan garantere at barna vil elske denne hjelmen like mye som deg selv. Dette blir hvertfall den kuleste julegaven under treet i år!

SE HELE UTVALGTE HER!

1 kommentar

  • Mauve: August 05, 2016

    Weeeee, what a quick and easy sonouitl.

Legg igjen en kommentar

Meld deg på nyhetsbrev!