Min handlekurv

Lukk

FRAKT 59,- FRI FRAKT PÅ KJØP OVER 999,-

Vinter med Lillelam

Postet 13 August 2015

Vinterklærne begynner for fullt å komme inn i nettbutikken, og vi merker at det har vært en kald sommer. Det er godt å se at så mange allerede forbereder seg til høsten og det gleder oss stort at så mange ønsker å handle hos lille oss! 

Vi har allerede fått inn masse fint til de små og enda mer kommer i ukene fremover.

       

Lillelam et ett av mange favoritter for de fleste småbarnsmødre der ute. Jeg tror aldri jeg har møtt en mor som ikke har noe fra Lillelam til sitt barn. For oss er det et must med Lillelam! Kvaliteten på ullen er helt fantastisk, den er god og myk, og deilig og varm. I tillegg kan den vaskes i maskinen, noe som er et stort pluss for småbarnmødre.. Vi har allerede nå begynt å bruke cardiganen fra Lillelam på vei til barnehagen, det er kjølig om morningen og da er denne jakken perfekt!

Da Isabella kom til verden (midt i kaldeste desember) var vi avhengige av sparkedressen fra Lillelam, vi brukte den HVER dag, og det var først da jeg skjønte hvorfor alle snakket så varmt om dette merket. Lillelam dressen reddet vår vinter, vi brukte den i vognen, i bilen, på hytta, i pulken (året etter vel og merke) og den kan fint brukes også på våren og høsten. I år, når hun har blitt litt større, gikk valget på to delt, så hun fikk selebukse og jakke istedenfor sparkedressen. Dette blir perfekt å brukte til og fra barnehagen hele vinteren gjennom, samtidig som hun kan bruke det under parkdressen på ekstra kalde dager. 

Luene og vottene må også nevnes. Luen er supergod siden den har klaffer på sidene som dekker godt over både ører og kinn, samtidig som den er veldig fin på. Vottene var de eneste vottene vi fikk til å sitte godt på, alle andre ristet hun bare av seg.

Som dere skjønner har vi bare gode ting å si om Lillelam. Hvis du ikke har prøvd Lillelam tidligere anbefaler vi deg absolutt å prøve dette merket! Du kommer Ikke til å angre. Se hele utvalget her.

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Meld deg på nyhetsbrev!