Min handlekurv

Lukk

FRAKT 59,- FRI FRAKT PÅ KJØP OVER 999,-

Aperie

Postet 01 August 2015

Aperie er et relativt nytt merke, som er inspirert av skandinavisk design og tradisjoner, det kan man tydelig se i det enkle og tidløse designet på babyteppene. 

Aperie jobber med å utvikle små produkssjonssteder i Bolivia, med et mål om å skape en bæredyktig produksjon med omtanke og repsekt for mennesker og miljø. Alle tekstilene som er brukt i Aperie sine produkter er produsert av råmateriale fra Bolivia og med boliviansk håndtverk. Dette er noe vi i carmell ønsker å støtte og er stolte av å være en del av!

Det vi falt for først med disse teppene er fargene, Aperie bruker grått i fargene, som gjør at de skiller seg ut fra de vanlige babyrosa og babyblå teppene vi er så vant til å se. Alle produktene er laget i 100% deilig myk alpakka ull, som selvsagt også var mye av grunnen til at vi valgte å ta inn disse produktene. 

Pleddene holder de små varme og trygge og kan brukes i årevis fremover. Pleddene er myke som smør og kan brukes rett på huden. Bruk det fra starten til å pakke inn babyen i senga, vuggen, vognen og i bilen. Et must for alle babyer!

Dette er den perfekte gaven til en nyfødt og kan brukes i lang tid fremover.

Se alt fra Aperie her.

 

PSSSST!!! Vi får inn noen fantastiske skjerf og luer til mor i starten av oktober.. 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Meld deg på nyhetsbrev!