Min handlekurv

Lukk

FRAKT 59,- FRI FRAKT PÅ KJØP OVER 999,-

Fokus på mor

Postet 25 Juni 2015

Helt siden vi åpnet nettbutikken i februar har vi hatt lyst til å åpne en egen kategori til mor/dame. Endelig fikk vi muligheten til å gjøre det! Vi mødre glemmer litt oss selv når vi er inne i barselboblen og vi ønsker å minne dere på å ta vare på dere selv også. 

Vi har tatt inn noen velværeprodukter til mor fra Milk & Co, for at dere skal kunne få den lille hverdagsluksusen dere fortjener! Jeg har kun fått testet Milk & Co Rejuvenating Maske, en ansiktsmaske som ga meg silkemyk hud etter bruk. Vi har brukt den noen ganger nå og jeg skal ærlig innrømme at jeg ble positivt overrasket. Anbefales på det sterkeste!

I tillegg har vi begynt med sengesett (og et helt nydelig sengeteppe) til oss foreldre, sengesettene er fra Cam Cam og gir deg virkelig en lukseriøs følelse. Vår favoritt er garantert sengesettet i mint

 

Vi har også fått inn to nye oppbevaringskurver fra Ferm Living, i en større utgave. Disse er perfekt til blant annet skittentøy. Alle oppbevaringskuvene fra Ferm Living står av seg selv og har praktiske skinnhåndtak som gjør de enkle å bære med seg.

Vi ser at det blir veldig mye fokus på de små, og det er selvsagt veldig hyggelig. Men bare ikke glem deg selv oppi det hele! 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Meld deg på nyhetsbrev!