Min handlekurv

Lukk

FRAKT 59,- FRI FRAKT PÅ KJØP OVER 999,-

Milk & Co Hudpleieprodukter

Postet 08 Juni 2015

Helt siden vi åpnet Carmell har vi lett etter den perfekte hudpleieserien å tilby dere. Det er viktig for oss at produktene er naturlige, uten parabener og kunstig parfyme og kjemikalier. For litt siden oppdaget vi Milk & Co og det er vi veldig glade for. Personlig liker vi produktene veldig godt og syns de passer perfekt inn i nettbutikken. Produktene inneholder opptil 95% naturlige ingredienser, som lavendel, neroli olje, mandelolje, shea smør, avokado olje, jojoba, eucalyptus, kamille og masse andre ingredienser som er gode for den sarte barnehuden. Produktene er absolutt verdt å teste ut. 

Ekstra stas er det at Milk & Co har en egen hudpleieserie til dame (til mor) som vi har valgt å ta inn. Merket kommer fra Australia og vi er stolte av å være de enste i Norge som fører det merket.

Et tips er å gi bort babyproduktene i barselgave, eller heng dem på bleiekaka til babyshower! Så er de en super gave til mor, som virkelig fortjener en liten oppmerksomhet og litt deilig luksus i en slitsom periode.

Se alt fra Milk & Co i nettbutikken!

Er du på Instagram? Følg oss gjerne på @carmell.no for daglige oppdateringer!

2 kommentarer

  • Earthwind: August 05, 2016

    This shows that these ass clowns know they are wrong, and are afraid of the &qutp;sheetle&quoo; waking up and trotting down the hallway with a five gallon bucket of tar to go with the packs of goose-down.

  • Maria: June 15, 2015

    Dette er et veldig bra produkt, endelig i Norge ?

Legg igjen en kommentar

Meld deg på nyhetsbrev!