Min handlekurv

Lukk

FRAKT 59,- FRI FRAKT PÅ KJØP OVER 999,-

La oss presenters Noodoll'sene

Postet 15 April 2015

I dag kom den herlige Noodoll familien inn døren hos oss igjen. Vi har fått påfyll av dem som manglet, samt noen nye medlemmer av familien. Vi har forelsket oss helt i denne fargerike og lekne gjengen og håper de faller i smak hos dere også!

    

Den mest populære er kanskje Ricecracker - Det er ikke rart! Vi blir glade bare av å se på han, med den herlige fargerike pelsen kan han lyse opp ethvert rom. 

Riceolive er familiens storebror og passer godt på sine søsken, samtidig som han har en leken side og er full av fart og spenning. 

Ricecarrot og Riceturnip er søstre, det eneste som skiller dem er fargen på pelsen - Disse er helt klart de søteste av Noodoll'sene. De har også fått en, til nå ukjent storesøster, nemlig Riceberry, som med sin sorte pels er helt uimotståelig. 

Ricequirrel er et ekorn som endelig har våget seg ut av skogen på jakt etter en ny bestevenn, er det deg kanskje?

Ricedapper er, i likhet med Ricepapa, en ekte gentleman, som vet å ta godt vare på de små barna. 

Ricehawkinger en ny i Noodoll familien, han er en ekte nerd som sitter på en hel masse kunnskap som han gjerne vil lære bort til små barn.

Riceroar er den høylytte i familien, han som alltid skaffer seg oppmerksomhet hvor enn han går. Tar du med deg denne lille karen ut, så vær forberedt på å bli sett!

Dino og Miss Dino er to supersnille og morsomme små monstre som barna elsker å leke med. De finner alltid på noe sprell og kommer godt overens med alle, både barn og voksne.

 Finn din favoritt Noodoll, eller samle på hele gjengen!

  

  

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Meld deg på nyhetsbrev!