Min handlekurv

Lukk

FRAKT 59,- FRI FRAKT PÅ KJØP OVER 999,-

Fantastiske Hust & Claire!

Postet 13 August 2015

Vi er head over heels forelsket i Hust & claire! De duse farger på klærne og de har den beste kvaliteten du kan få tak i både på ull og bambus. Et ekstra pluss er at klærne holder lenge. Forrige vinter/vår fant vi ut hvor fantastisk bambusen fra Hust & Claire er, vi hamstret inn og bruke dem, uten å overdrive, HELE tiden. Da snuppa var 16 måneder tittet jeg på merkelappen, som viste str 74(9 mnd) Vi hadde altså brukt disse bodyene i over 8 måneder og de var like deilige og myke! Det var da jeg fant ut at vi MÅTTE ha Hust & Claire i vår nettbutikk.

Hust & Claire har raskt blitt et favorittmerke innen barneklær, og vi ser at vi ikke er alene om å mene det. Vi ble utsolgt for mange størrelser samme helg som vi la ut ull undertøyet. Dette er virkelig et merke som har blitt populært her til lands, og som mødre er villige til å betale litt ekstra for å få. Plaggene holder seg kjempegodt vask etter vask, her får du valuta for pengene og de er absolutt verdt hver krone. 

Det danske merke har som misjon å lage klær som barn føler seg vel i - Det kan vi skrive under på at de klarer helt utmerket. Det er ingen hemmelighet at ullundertøyet til Hust & Claire er elsket av veldig mange mødre i dette landet. Ull/bomullsserien og bambusserien, som Hust & Claire kom med for noen år tilbake, er superfin for de med atopisk eksem, eller de som bare liker ekstra myke plagg.  

Vi har utallige ullklær til snuppa fra Hust & Claire, men vi har også virkelig fått øynene opp for bambus. Bambus har endel av de samme egenskapene som ull, som gjør at den er temperaturregulerende og kan derfor brukes både vinter og sommer. Vi bruker bambus på vårt barn hele året, også på natten. 

Hust & Claire har nå fått inn en serie i ull/silke som er helt fantastisk. Vi er helt avhengige av pysjene, som er ubeskrivelig myke og veldig behagelige for de minste å sove i. Et must for alle små mener vi og vi skulle gjerne hatt disse i voksen størrelse også ;) 

 

 

 

 

 

 

1 kommentar

  • Carlie: August 05, 2016

    I never thought I would find such an everyday topic so ennigallhtr!

Legg igjen en kommentar

Meld deg på nyhetsbrev!