Min handlekurv

Lukk

FRAKT 59,- FRI FRAKT PÅ KJØP OVER 999,-

God påske fra oss og Lillelam

Postet 27 Mars 2015

Lillelam og The Woolmark Company

Har du hørt om The Woolmark Comany? Det er en non-profitt organisasjon som er global lisensutgiver for sauefarmer, garnleverandører og merkevarer globalt. Denne organisasjonen garanterer for innhold og kvalitet på ullvarer til forbruker. Lillelam er en utvalgt brand-partner med The Woolmark Company for deres lisens for barneklær i merinoull. Dette er en del av Mothers and Babies-program, som er en kampanje for å fremme bruken av ren og god merinoull for helse- og miljømessige apekter. Lillelam er den eneste norske merkevaren som tilbyr utelukkende 18,5 micron merinofiber (som er det fineste man finner i markedet) Lillelam bærer derfor trygghet for både oss som forhandlere og dere som forbrukere.

Mange lurer kanskje på hvorfor de skal bruke ull på sommeren?

Ull er temperaturregulerende, og holder derfor jevn temperatur både i kulde og varme. Sommerplaggene fra Lillelam er supertynne og deilige mot den sarte barnehuden.


 Lillelams fjellvettregler

  1. Legg ikke ut på tur uten Lillelam ull
  2. Lytt til erfarne ull-folk. Ull er temperaturregulerende, og holder jevn temperatur i både kulde og varme. 
  3. Ull fiberens naturlige luftlommer isolerer og fanger luft, det gjør at ull holder på varmen. 
  4. Ull har en thermoeffekt som vil bidra til å bevare konstant kroppstemperatur. Dette er spesielt viktig for de minste.
  5. Ull absorberer og transporterer fuktighet fra huden og ut i luften. 
  6. Blir du våt av smeltet snø eller kanskje du svetter litt vil ikke klærne virke kalde likevel. Våt ull holder på varmen!
  7. Med ull er du rustet mot uvær og kulde, selv på korte turer. 
  8. Bruk alltid ullundertøy innerst mot kroppen! Bomull blir fort gjennomvåt, og verken isolerer eller transporterer fuktighet.
  9. Gå ikke alene, det er mye hyggeligere sammen med andre :)

Med dette ønsker vi alle god påske! Siste dag vi sender ut pakker før påske er mandag, så pakker bestilt til og med søndag blir sendt ut før påske.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Meld deg på nyhetsbrev!