Min handlekurv

Lukk

FRAKT 59,- FRI FRAKT PÅ KJØP OVER 999,-

Bærekraftige treleker fra PlanToys

Postet 25 Mai 2016

Trelekene fra PlanToys har blitt superpopulære. PlanToys har fokus på at lekene skal være bærekraftige samtidig som de er funksjonelle og fremmer kreativitet og læring. Trelekene holder seg godt og vil kunne bli brukt i lang tid fremover, de er helt giftfrie og alle farger er helt naturlige.

Visste du forresten av PlanToys er de eneste i verden som klarer å lage badeleker i 100% tre?

         

Vi ønsker å fortelle dere litt om PlanToys, så dere forstår hvorfor vi mener det er så viktig å støtte oppunder dem som merkevare.

I over 30 år har PlanToys jobbet med å utvikle produkter som kan bidra positivt til miljøet og jorda. PlanToys har blitt kjent for å være den første virksomheten som fremstiller treleketøy uten impregneringsmidler i gummitreet.

PlanToys har utviklet seg med røtter i bæredyktig lek, fra å være grønn til å bli bæredyktig. Bæredyktig lek utgjør det fundamentet der barn kan utvikle kreativitet samtidig som de kommer tettere på naturen. Våre barn vil vokse opp med en større viten og fårståelse for naturen, og det å respektere og bevare naturen for fremtidige generasjoner. 

PlanToys har oppnådd annerkjennelse verden over og har utbredt filosofien om naturlig estetisk kvalitet i treleketøy. De har samarbeidspartnere i Amerika, Europa, Asia og Australia. Alle PlanToys produkter blir produsert på fabrikken i Thailand.

Her kan du se film fra fabrikken og og litt om PlanToys som bedrift.

 

PlanToys har vunnet flere priser for deres design og funksjoner på lekene, noe som selvsagt også er høyt prioritert i deres filosofi.

 

Se alt fra PlanToys HER

1 kommentar

  • Eloise: August 05, 2016

    But I'm confused about the differences between the Tea Party and Occisuerp.Are they basically the same movements with the same grievances? It seems they do, except the Occupiers appear more pretentious and the Tea Partiers more 'bama boy redneck.

Legg igjen en kommentar

Meld deg på nyhetsbrev!